www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Zelda: Wind Waker
8.5* out of 10

Zelda: Wind Waker

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Zelda: Wind Waker

Showing 1-3 of 3
Overall 10
10

User Review

Derpina, retro spelbutiken
23 May 2013
  • Summary: När det kommer till Zelda spelen så är helt klart Wind Waker min favorit. Spelet har en fantastisk handling, lätthanterade kontroller och en otroligt snygg grafik. Den visuella delen är fantastisk när det kommer till karaktärerna, miljöerna, effekterna såsom vatten och eld... ja allt egentligen. Zelda Wind Waker är ett spel som inte liknar något annat!Av mig får spelet 5/5.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

Hanako, retro spelbutiken
23 May 2013
  • Summary: Första gången jag spelade Zelda Wind Waker var när mina föräldrar var och handlade inne på en stormarknad. Bland spelen och filmerna hade de ett GameCube där man fick testa spelet, och jag brukade stå där hur länge som helst. Varje gång vi for och handlade så sprang jag bort till spelet. En dag försvann konsolen och även spelet. Flera år senare bestämde jag mig för att spela spelet, från början till slut.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

User Review

q2e4t6@hotmail.com, retro spelbutiken
23 May 2013
  • Summary: Legend of Zelda: The Wind Waker är nästa spel i serien efter det legendariska Legend of Zelda: Ocarina of Time. Spelet står på axlarna av giganter, men lever det upp till arvet? Spelet börjar med att man som Link vaknar upp på hemön Outset Island och fyller år. Man ska besöka sin mormor för att få en grön klädnad, skapad i bilden av en legendarisk hjälte som bekämpade onda krafter som hotade världen (Link från Ocarina of Time, som utspelades för hundratals år sen) -...
  • Read full review Translate to English