www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Oral-b-triumph-5000.34380547
9.1 out of 10

ORAL-B ProfessionalCare 5000 Triumph

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with ORAL-B ProfessionalCare 5000 Triumph

Showing 1-10 of 397
Overall 2
2.0

total rip off

raphjd, Amazon
27 April 2013
 • Summary: You can get this exact same tooth brush from other sellers on Amazon for £70 to £80. Just search for " Braun Oral-B Triumph 5000 ". I bought mine from a local retailer because they had a sweet deal on these. I bought this as an upgrade for my 6 year old 1000 and I love it.
 • Read full review
Overall 2
2.0

£350 for a toothbrush

Mark Isgrove, Amazon
30 December 2012
 • Summary: £350 for a toothbrush! Basically a toothbrush + timer + different settings which you could just do with your hand. You'd be a fool (or a millionaire) to buy this.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Mycket bra

SkyddsAngel, Prisjakt
19 December 2014
 • Summary: Jag är en tandläkarstudent på 4e året (8e termin), dvs nästan klar med utbildningen. Kan säga att jag varmt rekommenderar den här skönheten! Det känns så otroligt bra och jag blev förvånad att det blev så rent efteråt. Dock skulle jag nog aldrig köpt den om det nu ligger på 1000 lapp som det gör i Sverige! Jag var utomlands på semester och såg att det kostade bara motsvarande 500 kr utomlands så jag slog till direkt! Värsta kap på halva priset ju!
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

jonassandstrom, Prisjakt
4 December 2014
 • Summary: Haft den rätt länge, är nöjd då den är effektiv och kraftfull och batteriet har hållit rätt så länge, men den känns lite onödigt dyr och som med många andra eltandborstar (upptäckte jag) så går det inte att byta batteri när det första ger upp, snacka om negativt för miljön och för livslängden på produkten! Drar av en stjärna för det och en stjärna till för det höga priset.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10
Value for money 6
6.0
Overall quality 10
10
Usability 10
10

TÄNDERNA BLIR RENARE!

Norge17maj, NetonNet
13 November 2014
Overall 4
4.0

Knappt godkänd

SlackyKun, Prisjakt
12 October 2014
 • Summary: Min tandborste har varit på service två gånger, och jag har fortfarande samma problem! Batteriet laddar ur sig ovanligt snabbt, plus att batteriindikatorn inte fungerar. Den visar att den är fulladdad, alltså 3/3 upplysta batteri-pluppar på morgonen, men kan sedan vara helt död på kvällen när man ska borsta tänderna igen. Min fru har en likadan, och på den fungerar batteriindikatorn som den ska.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Funktionen gut -Akku läßt nach 21/2 - Jahren stark nach

Jörg, Amazon
6 October 2014
 • Summary: Nach 2 3/4-Jahren täglichen Gebrauch , kann man sagen die Funktionen sind einmandfrei ,jedoch lässt die Akkuleistung immer schneller nach,für den Preis nicht akzeptabel werde mich direkt an den Hersteller wenden, Ergebnis ....
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

rkonertz sagt zu Oral-B Triumph 5000 mit SmartGuide

Yopi
5 October 2014
 • Summary: Der LCD-Display ist ein netter Gimmick. Nicht unbedingt notwendig, zeigt jedoch, wenn man die Zähne gerade nicht putzt, die Uhrzeit an. Von daher weiß ich über die Uhrzeit Bescheid wenn ich in der Wanne liege ;) Der ansteckbare Bürstenhalter, finde ich nicht sehr sinnvoll. Besser wäre da eine senkrechte Halterung für die ansteckbare Bürsten. Finde ich persönlich Hygienischer und es sieht nicht nach kurzer Zeit unappetitlich aus. Die Reiseetui finde ich sehr gelungen.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

nnicolee, Prisjakt
25 September 2014
 • Summary: Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha testat produkten ett tag är att den är väldigt bra, det blir en ren känsla i munnen som varar länge. Det enda dåliga är att den låter väldigt högt, hade förväntat mig tystare. Annars en superbra tandborste som jag varmt rekommenderar! I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Mitt tandkött repade sig.

jennygullberg@yahoo.com, Pricerunner
18 September 2014
 • Summary: Jag har haft problem med högt tandkött som en följd av att jag borstat tänderna för hårt. Jag blev rekommenderad Oral B och trodde inte att det skulle bli så stor skillnad men det blev det. Jag har dessutom mindre tandsten och känner mig fräschare längre. Gillar också att man kan växla lägen och tandborsthuvuden. Värd några extra hundralappar.
 • Read full review Translate to English
Next page >>