www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.5 out of 10

BeBook Pure IBE-130

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with BeBook Pure IBE-130

Showing 1-6 of 6
Overall 6
5.9

User Review

Mariska de Graaff, consumentenbond.nl
21 December 2013
 • Summary: ben dik tevreden ,hoef er allen maar lui mee te liggen lezen. lees elke dag.en nooit geen problemen gehad met niet starten of andere enge dingen. hij is nu dik een jaar oud.en doet het nog heel goed..ook de batterij gaat nog steeds lang mee.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

User Review

black mule, consumentenbond.nl
14 July 2013
 • Summary: sind,s een 3 maand in bezit van de bebook pure, en erg tevreden. lange levensduur batterij , geen dingen die niet nodig zijn. gewoon een simpel toestel , die ik ook vaak op het strand gebruik. hij ziet er wat minder fris uit nu maar blijft zijn werk doen. als eerste e-book voor mij een prima koop , en zou hem denk zo weer kopen. de knopen slijten wel , maar dat is normaal denk ik.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.4

User Review

R.A. de Wit, consumentenbond.nl
25 June 2013
 • Summary: Het leek een fijn ding, helaas heb ik nog niet veel gelezen in de afgelopen maanden. Nu weer een nieuwe poging gedaan maar het wil niet meer werken. Ik kom niet meer in de bibliotheek, de knoppen werken niet/nauwelijks. Even leek het weer goed te gaan maar opnieuw hetzelfde probleem. Ik ga ermee terug en hoop dat ik ook geld terug krijg, hoewel de aanschaf al wat langer geleden is.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

User Review

Bibl. Kennemerwaard (Castricum), consumentenbond.nl
28 March 2013
 • Summary: Mijn keuze viel op de BeBook omdat ik een simpele e-reader wilde, zonder WiFi. En omdat je met een knop kan bladeren. In eerste instantie was ik er redelijk tevreden mee. Het kleine menu-knopje is lastig te bedienen, maar lezen ging goed. En boeken van de PC op de E-reader zetten ook. Maar na twee weken wilde de BeBook niet meer starten. Hij bleef in het startscherm hangen. Resetten lukte niet. Dit duurde 6 dagen, tot de batterij leeg was.
 • Read full review Translate to English
Overall 6
5.6

User Review

Henry II, consumentenbond.nl
19 November 2012
 • Summary: Na het uitpakken heb ik conform de summiere gebruiksaanwijzing de accu opgeladen. De accu was reeds voor ongeveer 80% opgeladen. Daarna geexpirimenteerd met de bedieningsknopjes. De centrale knop is moeilijk te bedienen. Vooral voor mensen met dikke vingers of oudere mensen. Ligt wel lekker in de hand dankzij de rubberen behuizing. Prettig leesbaar scherm. Het toestelletje komt wat krakkemikkig over.
 • Read full review Translate to English
Overall 5
4.8

User Review

W. Popken, consumentenbond.nl
24 August 2012
 • Summary: lettertype niet aan te passen Van sommige boeken kan je lettertypen niet vergroten, erg klein, zelf op xxxl. Middelste navigatieknop moet je met je nagel bedienen, erg lastig. pdf files zijn echt niet te doen. Lettergrootte te klein, en heb je ze groot genoeg dan kan je niet goed schuiven. Op kleine scherm van mijn mobiel werkt dat veel beter. En apparaat is traag met inladen van een boek.
 • Read full review Translate to English