www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

The-expatriate-571362.34030124
5.5 out of 10

The Expatriate

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with The Expatriate

Showing 1-3 of 3
Overall 6
6.0

DVD Review: The Expatriate

Film Guide
22 January 2014
  • Excerpt: The daddy-daughter spy thriller made popular by Liam Neeson in Taken a few years back, gets another outing with Aaron Eckhart in a similarly unexpected action role. Eckhart plays a security consultant working for a European company in Belgium. He’s a solo dad trying to raise his teenage daughter whilst hacking security devices to make them more secure and profitable for his company.
  • Read full review
Overall 5
5.2
Movie overall 6
6.0
Extras 1
1.0

Expatriate, the

dvd.nl
3 February 2014
  • Summary: Ben Logan opteert voor een rustiger leven, na een tumultueus verleden als geheim agent bij de CIA. Hij is met zijn dochter geëmigreerd naar Brussel, waar hij werkt als beveiligingsexpert. Na een ongelukkige ontdekking raakt hij echter verzeild in een groot complot. De levens van Ben en zijn dochter komen hierdoor in gevaar. The Expatriate is volledig volgens het boekje gemaakt.
  • Read full review Translate to English
Overall 3
3.0

The Expatriate (2012)

cinemagazine
16 November 2013
  • Excerpt: Waarom wordt een Amerikaanse productie in een klein landje als België opgenomen? Is het voor de exotische locaties? Of misschien nodigt het  lekkere weer wel uit? De enige reden ligt in het gunstige klimaat dat de regering heeft gecreëerd voor buitenlandse investeringen. De tax shelter is een fiscale maatregel die de Belgische audiovisuele sector een duwtje in de rug moet geven.
  • Read full review Translate to English