www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Midnight-s-children.34029697
5.7 out of 10

Midnight's Children

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Midnight's Children

Showing 1-5 of 5
Overall 6
6.0
Content 5
5.0
Audio 8
8.0

Midnight's Children

DVD Talk
16 November 2013
  • Conclusion: . Midnight's Children is not a terrible movie. Nor is it a masterpiece. It is an interesting film about a pivotal time period in the history of a great nation. There is a lot you could learn from this story and you can seen the love of India that Rushdie & Mehta must have shining through this project. But when you pick it apart, the beginning of the movie stands up while the end falls apart.
  • Read full review
Overall 6
6.0

Midnight's Children

totalfilm.com
15 May 2013
Overall 5
5.4
Movie overall 7
6.5
Extras 1
1.0

Midnight's Children

dvd.nl
3 February 2014
  • Summary: Saleem wordt geboren in de nacht van de onafhankelijkheid van India en Pakistan. Kort na de geboorte wordt hij echter als revolutionaire daad verwisseld met Shiva. Zo groeien Saleem en Shiva op een andere manier op dan de bedoeling was. Midnight’s Children is de verfilming van het beroemde gelijknamige boek van Salman Rushdie door Deepa Mehta. Het is een complex verhaal, dat niet altijd even goed uit de verf komt, maar wel interessant is om te volgen.
  • Read full review Translate to English

Midnight's Children

filmkrant.nl
12 October 2013
  • Excerpt: Straatartiesten en tovenaars, politici en militairen bevolken dit epos over de wording van het moderne India. De geschiedenis als magisch-realistisch schouwtoneel — met dank aan Salman Rushdie. De middernachtskinderen in Deepa Mehta's verfilming van het gelijknamige boek van Salman Rushdie zijn geboren in de nacht van 15 augustus 1947, op de slag van twaalf. Het is het moment waarop India onafhankelijk werd.
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Midnight's Children

Volkskrant
30 May 2013