www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Big-miracle-dvd.34018004
6.4 out of 10

Big Miracle

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Big Miracle

Showing 1-5 of 5
Overall 6
6.0

Big miracle

tros kompas
10 April 2012
  • Excerpt: Fijne familiefilm, gebaseerd op een ware gebeurtenis uit 1988. Tv-reporter Adam (John Krasinski) heeft net een item gemaakt over het meest noordelijk gelegen Mexicaanse restaurant in Alaska. Dan gaat hij, met tegenzin, op pad met een sneeuwscooterfanaat en loopt hij tegen het verhaal van zijn leven op. Drie walvissen zitten vast onder het ijs en het wak waar ze naar adem happen, wordt steeds kleiner.
  • Read full review Translate to English

Big Miracle

CultuurBewust
19 March 2012
  • Excerpt: Toen in 2006 zo’n 200 paarden vastzaten op een eiland in Marrum was heel Nederland in rep en roer. In 1988 ontstond er in Alaska eenzelfde verhaal. In Big Miracle vertelt regisseur Ken Kwamis het verhaal van drie walvissen gevangen onder het ijs, en de daarop volgende reddingsactie die verschillende groeperingen bij elkaar bracht. Een film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, die ondanks een aantal missers goed genoeg is voor een fijn filmavondje op de bank.
  • Read full review Translate to English
Overall 4
4.0

Big miracle

Volkskrant
15 March 2012
Overall 7
6.7

Big Miracle

P3
15 February 2012
  • Excerpt: Big Miracle er basert på en sann historie fra 1988 om mennesker som forsøker å frigjøre en innefrosset hvalfamilie ut i åpent hav. Filmen er hva den er. Et søtt drama som begynte som en liten dyrehistorie på slutten av en nyhetssending, men vokste seg stor. Dette er ikke filmen for de store overraskelser. Ei heller for de dype karakterskildringene. Men det er en ganske underholdende film som går for høy sjarmfaktor med John Krasinski og Drew Barrymore i hovedrollene.
  • Read full review Translate to English
Overall 5
5.0

Anmeldelse: Big Miracle

jyllands-posten.dk
10 February 2012