www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Bachelorette-605394.34275728
7.3 out of 10

Bachelorette

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Bachelorette

Showing 1-6 of 6
Overall 6
6.0

Bachelorette

totalfilm.com
5 October 2013

Bachelorette

filmkrant.nl
8 February 2013
  • Excerpt: Mooie meisjes die slechte dingen doen. Lekker om naar te te kijken. Maar ook een beetje eng voor mannen die liever niet willen weten dat vrouwen ook wel eens ongenadig nodig moeten pissen. Maar ja. Het is niet anders. Elk demasqué is even bevrijdend als ontnuchterend. Het is afgelopen met dat 'soi belle et tais-toi' ('wees mooi en hou je mond') waar vrouwelijke filmpersonages zich ook anno nu nog veel te vaak aan moeten houden. Maar het is aan het kenteren.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Bachelorette

tros kompas
7 February 2013
  • Excerpt: Een onvergetelijk vrijgezellenfeest en dito bruiloft: dat is wat de bruidsmeisjes in ‘Bachelorette’ hun vriendin gunnen. Gedenkwaardig wordt het zeker, maar niet helemaal op de manier zoals zij zich dat hadden voorgesteld. Becky (Rebel Wilson) is door haar verloofde Dale (Hayes MacArthur) ten huwelijk gevraagd. Het trouwfestijn moet een onvergetelijke dag worden met alles erop en eraan, en daar horen natuurlijk ook bruidsmeisjes bij.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Bachelorette

cultuurbewust.nl
8 November 2012
  • Excerpt: Een high school reünie, met veel seks, drugs en alcohol. Dat is waar Bachelorette (2012) op neer komt als de minst aantrekkelijke van vier jeugdvriendinnen als eerste gaat trouwen. Wat volgt zijn ongepaste speeches en uit de hand lopende ruzies. Als de drie jaloerse vriendinnen ook nog eens de bruidsjurk door midden scheuren begint het avontuur pas echt. Een luchtige komedie waarbij de link met Bridesmaids (2011) snel gelegd is.
  • Read full review Translate to English
Overall 7
6.7

Anmeldelse af Bachelorette

jyllands-posten.dk
13 September 2012
Overall 8
8.0

Bachelorette

Volkskrant
10 April 2012