www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Mackie-pro-fx12.34201117
9.5 out of 10

Mackie Pro FX12

Professional 12-channel Compact Mixer with onboard effects and Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Mackie Pro FX12

Showing 1-5 of 5
Overall 10
10
Value for money 10
10

User Review

Bolsjazz, arukereso.hu
6 December 2013
Overall 10
10

Mackie Pro FX 12 live/studio mixer met FX

Martin Verhoeve, bax-shop.nl
11 September 2013
  • Summary: Vandaag deze prachtige Mackie Pro FX 12 mixer binnengekregen samen met 2 Mackie SRM450V2 Active speakers met statieven. Wat een geweldige set is dit. Op aanraden van een band om me heen ben ik gegaan voor deze set en weet nu al dat ik daar absoluut geen spijt van krijg!!! Wat een power: Zodra het binnen was ben ik gelijk gaan testen. Zowel de speakers als het mengpaneel had ik op de helft staan qua volume en dat was al indrukwekkend.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mackie Pro FX 12 live/studio mixer met FX

Jens De Wilde, bax-shop.nl
28 February 2013
  • Summary: Een prima mixer voor live-gebruik, volgestoken met effecten ________________________________________________ Algemene Kenmerken ___________________ -Merk: Mackie -8 Kanaals (12 ingangen) -Fantoomvoeding -Heel veel effecten -Ingebouwde equalizer -Ingebouwde USB-interface (USB 1.1) Eerste indrukken ______________ Na eerste opening werd ik aangenaam verrast door het product. Hoewel het voornamelijk uit plastic bestaat voelt het toch zeer stevig en robuust aan.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Mackie Pro FX 12 live/studio mixer met FX

Ronald De vreede, bax-shop.nl
8 February 2013
  • Summary: Hallo, Ik had van mackie persoonlijk ,als met het woord Pro gebruikt meer verwacht. Het is simpel, ik zoek geen grote mixer met 6 mic ingangen; De buren schrikken zich al dood bij 1... De effecten werken goed, maar daar koop ik hem niet voor.. De equalizer is zeer handig en eigenlijk een must, maar het voelt allemaal zo cheapplastic aan, mede doordat het dat ook is. ;Vooral de sliders,hardplastic, net als de equalizers. De knoppen voelen fijn aan met rubber. .
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Mackie Pro FX 12 live/studio mixer met FX

Kevin Lamain, bax-shop.nl
31 October 2012
  • Summary: Hallo beste lezer, 2 dagen geleden heb ik via Bax-Shop de Mackie Pro FX 12 ontvangen. Uiteraard weer met een geweldige bezorg service. Het eerst wat je aantreft na alle beschermzakjes is een doos voorzien van Mackie met koeien letters en daarop de mixer afgebeeld. Eenmaal deze geopend zit er dan de tafel netjes in met verpakt met daaronder de benodigde kabels en documentatie. Het eerst wat mij opviel was dat er geen Solo/PFL knop aanwezig was. Dit op geen enkel kanaal.
  • Read full review Translate to English