www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Pioneer DJM-850
9.4 out of 10

Pioneer DJM-850

Pioneer DJ continues to make advancements in its lineup of DJ pr Read more

Great Deal: $1,249.00

Reviews and Problems with Pioneer DJM-850

Showing 1-9 of 9

" Excellent product "

matt.mns, Audiofanzine
29 July 2013
 • Excerpt: Is rack? yes What is the type of connectors (RCA, Jack, XLR ...)? - 4 inputs CD / line RCA - 2 RCA line inputs
 • Read full review

" Du Pioneer mais... "

d-track, Audiofanzine
26 September 2013
 • Excerpt: Je l'utilise pour le mix et comme carte son, rien a dire sur la qualité de produit, je voudrais juste préciser ici un défaut de cette table magnifique, en USB, elle me sert de carte audio pour
 • Read full review Translate to English

Pioneer DJM-850-W DJ-mixer wit

Michael de Cuyper, bax-shop.nl
6 August 2013
 • Summary: Heb deze nu een paar maandjes in mijn bezit, ervoor had ik de Pioneer DJM700. Heel tevreden over de update die ik heb gedaan! Vooral de nieuwe effecten (Sliproll, Up Echo, Spiral, en de coloreffects) zijn echt vet! Vooral als je de effecten en color-effects begin te combineren kun je echt leuke combo's maken! Bijvoorbeeld de combinatie van echo effect en noise color-effect is echt gaaf! Geluidskwaleit is ook top!!
 • Read full review Translate to English

" Excellent produit "

matt.mns, Audiofanzine
29 July 2013

Pioneer DJM-850-K DJ-mixer zwart

Roy Hooimeijer, bax-shop.nl
2 May 2013
 • Summary: Een geweldige mixer, ik kan niet anders zeggen! Hij staat nu 2 maandjes bij mij thuis en je kan er zoveel mee doen, een ideaal ding dus! Verder een zeer goede levering van bax, super!
 • Read full review Translate to English

Utmärkt

MBJAY, Prisjakt
12 April 2013

Pioneer DJ Set DJM-850-W mixer en 2x CDJ-850-W multimedia speler

Sébastien Vandaele, bax-shop.nl
6 November 2012
 • Summary: Dit is echt een super set! Overal waar ik er mee kom is iedereen onder de indruk van het witte kleur. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het is eens iets anders dan dat zwart en ik vind het ook veel mooier dan op de foto. Daarnaast is de kwaliteit van Pioneer onveranderd gebleven, dit is dus top of the top! Er zijn niet overdreven veel functies op deze set dus iedereen kan er snel mee weg en heeft onmiddellijk een professionele set in handen!
 • Read full review Translate to English

Pioneer DJM-850-K DJ-mixer zwart

Deniz Vardar, bax-shop.nl
1 June 2012

Pioneer DJM-850-K DJ-mixer zwart

Giovanni Bonne, bax-shop.nl
26 April 2012
 • Summary: De djm 850 is net als alle andere producten van pioneer helemaal top. De faders zijn zeer soepel en de effecten zijn grandioos alsook sidechaining. Er is toch een duidelijke vernieuwing te merken in vergelijking met de djm 850. Deze mixer is een super product voor thuis en zeker ook voor in clubs. Dit is waar pioneer voor bekend staat, kwaliteit! Het is enkel nu nog wachten op de update van traktor scratch 2 om nog meer uit dit product te krijgen.
 • Read full review Translate to English