www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Mamiya-dm33.32954252
6.2* out of 10

Mamiya DM33

Mamiya DM33 The Mamiya DM33 is a 33 megapixel dSLR that fea Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Mamiya DM33

Showing 1-3 of 3

Mamiya DM33

Ken Rockwell
31 January 2012
  • Summary: If you want the highest possible digital capture quality, the Mamiya DM33 is definitely worth a look as a significant step up from LEICA, Canon and Nikon.
  • Read full review

Expert Review

AVHub
5 January 2012
  • Excerpt: Mind you, this isn’t easy either given the amount of activity in the smaller formats with both D-SLRs and compact system cameras. Even the well-heeled amateurs need plenty of convincing to move up to digital medium format given the image quality increases still come at a high price compared to a D-SLR with a 35mm-sized sensor. The price differential is quite a lot more than it was in the days of 120/220 rollfilm.
  • Read full review

Kipróbáltuk: Mamiya 645DF + DM33

Pixinfo
9 December 2011
  • Summary: Ritka vendég mifelénk a középformátumú fényképezőgép, és ahogy visszanézem az elmúlt évek termését hátfalas modell még nem is járt nálunk. Ideje hát megtörni a gonosz átkot. Tesztgépünk, vagy inkább tesztrendszerünk, a Mamiya egyik kiváló összeállítása a 645DF váz és a DM33 hátfal volt, megtoldva egy Sekor D 80mm-es objektívvel.
  • Pros: Rendkívül masszív fémváz és fémborítású hátfal, Kiváló részletesség a széleken és a sarkokban is (alapobjektívvel), Átlagon felüli felbontás, mely extra nagy méretű nyomatokhoz is megfelelő, 12 fényértéknyi dinamikaátfogás, 3D fényképezés és lejátszás (külön objektívvel és megjelenítővel), Több modulból (váz+hátfal) felépülő rendszer, így később kisebb anyagi ráfordítással cserélhetünk, A nyitott platformnak köszönhetően más gyártók termékeivel is kombinálható a rends...
  • Cons: Kissé kényelmetlen kezelés és lassú működés, Részletes státuszkijelzés hiány az LCD-n, Múltat idéző képminőségű kijelző, A hátfal akkumulátora gyorsan lemerül, Csak 94%-os lefedettségű kereső
  • Read full review Translate to English