www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Korg-monotribe.33909549
8.4 out of 10

Korg Monotribe

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Korg Monotribe

Showing 1-4 of 4
Overall 9
9.0
Value for money 5
5.0
Features 8
8.0
Ease of use 10
10
Sound 9
9.0
Overall quality 9
9.0
Customer support 9
9.0

"No MIDI and I love it!"

By a customer from gmail.com, zzounds.com
25 October 2011
Overall 10
10

User Review

Mr. Alan Genzel, andertons.co.uk
9 July 2011
  • Summary: The Monotribe is one of the most fun bits of kit I have bought. Its fun because it is a relatively simple analog synthesizer with everything on knobs and switches, which makes learning and using it a doddle. The sounds you can create are really varied and the sound quality is great through the line output, that filter really has a great squelchy sound.
  • Read full review
Overall 10
10

Korg Monotribe analoge synthesizer

Roel van der Voort, bax-shop.nl
21 May 2013
  • Summary: APPARAAT: Wat een heerlijke machine, van vette "wooble" bass tone tot gore experimental. Voor mij is deze Box echt mooi, voor live of opname werkt het goed. Op zich weet ik van Korg dat er een mogelijkheid is tot "custom"-werk. Het uitbouwen van de Monotribe is niet lastig met enig kennis. De drum patches zijn niet echt lekker (beetje simpel), flat zonder delay. Dit zal ook ik later uitbreiden, als die nieuwe Volca series al niet eerder in mijn winkelwagen ligt.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Korg Monotribe analoge synthesizer

Max Kueter, bax-shop.nl
1 March 2013
  • Summary: Hallo, Nadat ik begonnen ben met het maken van techno via reason, wil ik wat meer met hardware gaan produceren. De monotribe leek mij een leuk apparaat om mee te beginnen. En dat is het zeker! je kan er zoiezo hele leuke dingen mee doen! maar liep al snel tegen wat problemen. Ik kan de monotribe alleen synchroniseren via een opgenomen puls van de SYNC uitgang van de monotribe. Ook kan je dit apparaat niet gebruiken voor MIDI doeleinden. MAAR!!
  • Read full review Translate to English