www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Digital-camcorders.46123
7.4 out of 10

Sony HDR-CX115

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony HDR-CX115

Showing 1-3 of 3
Overall 6
6.0

User Review

Keepan, Prisjakt.no
2 days ago
  • Summary: Er trolig første gang jeg er misfornøyd med et kjøp, til tross for lang tid med forskning. Men, ikke kritikk rettet mot modellen alene, men også konkurrenter i samme prisklasse. Det jeg mangler er en skikkelig manuell fokus med dybdeskarphet (denne modellen har en manuell fokus via berøringsskjerm som fungerer elendig, kameraet beveger seg når larven på det, og dessuten kan det ikke være nøyaktig med denne funksjonen).
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

User Review

iaken, Prisjakt.no
2 days ago
  • Summary: Verdien er i dagens situasjon. Fungerer ganske bra i svakt lys. Plukker dessverre opp lyden av zoom motor ved innspilling og at det er ingen knirk som micarna plukker opp. Sjekk en test klipp på youtube så lider de fleste kameraer av denne. Prisvärd är den i dagsläget. Fungerar ganska bra i dunkelt ljus. Plockar tyvärr upp ljudet från zoommotorn när man spelar in samt att det är någon gnissel som micarna plockar upp.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.3

User Review

J.J.M.Monnich, consumentenbond.nl
15 August 2011
  • Summary: Dit is een handige camera. De knoppen zitten op de goede plaats en de zoomfunctie is behoorlijk groot. Meestal film ik op scenekeuze auto; het resultaat is vrijwel altijd heel goed. De beeldkwaliteit vind ik super. Op een grootbeelHD TV is alles spatzuiver Onhandig is de oplaadfunctie - die gaat via het toestel met de batterij er in. Als je een tweede batterioj hebt (zoals ik) kun de in de oplaadtijd slecht uit de voeten met zo'n snoer er aan..
  • Read full review Translate to English