www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Oregon-scientific-atc2k.823425
5.5 out of 10

Oregon Scientific ATC2K

Play hard, record everything and save - with this waterproof act Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Oregon Scientific ATC2K

Showing 1-3 of 3

Expert Review

Channel5
26 January 2009
  • Excerpt: Need to record some serious athletic action? The Oregon Scientific ATC2K is your perfect tool. This waterproof hands free camera offers features of impeccable video and audio recording, even in extreme conditions and environments. Easy playback on television or laptop makes this action camera an adventurer's ultimate documentary tool.
  • Read full review

TEST : Oregon Action Cam ATC2K (II) 09/12

NeTTies
26 January 2009
  • Summary: De action cam kan je overal aan bevestigen, althans dat zegt de reclame toch. Ik ben er een tijdje mee bezig geweest om hem gewoon aan een fiets te bevestigen. Het bijgeleverde bevestigingsstuk was helaas voorzien voor een (veel) dikker stuur en op andere plaatsen lukte het ook niet. Na wat gevloek en gezoek naar extra hulpmiddelen het bevestigingsstuk er toch opgekregen. Dan de camera er op bevestigd en de straat op.
  • Read full review Translate to English

TEST : Oregon Action Cam ATC2K (I) 08/12

NeTTies
26 January 2009
  • Summary: Je hebt hem wellicht al zien liggen in de winkels, de Action Cam ATC2K van Oregon. Oregon probeert, na Amerika, nu ook de Europese markt te veroveren. Het doelpubliek bestaat vooral uit sportieve en actieve mensen die op een eenvoudige manier beelden willen maken van hun (spectaculaire) exploten. De Action Cam is immers een videocamera die je, dankzij de bijgeleverde accessoires, overal aan kan bevestigen en waarmee je handenvrij kan filmen.
  • Read full review Translate to English