www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Asus-p2-m2a690g.1252575

Asus P2-M2A690G

P2-M2A690G supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Asus P2-M2A690G

Showing 1-1 of 1

ASUS P2-M2A690G

Techzine
1 April 2008
  • Conclusion: Als je een HTPC wil maken die FullHD materiaal kan afspelen, maar je beperkt bent tot een klein budget kun je voor 300 euro dus al klaar zijn. Voor een maximum van 400 euro kun je zelfs in het bezit komen van een fraai kastje met alles er op en er aan. Ga je een oude computer opwaarderen en hergebruik je de harde schijf en dvd-rom drive, dan kun je voor minder dan 200 euro al klaar zijn. (met een minder fraaie kast dan wel).
  • Pros: behuizing (Stevig, 'leather-touch', mooi in mijn optiek)., veel aansluitingen. (USB, HDMI, VGA, 7.1, optisch, serieel, PS/2)., nog redelijk stil, maar hij maakt niet veel meer lawaai dan mijn andere pc's., cardreaders.
  • Cons: in de kast is het soms een beetje krap, maar dat is bij de installatie een keer doorzetten en je bent klaar., de dvd-rom lade komt er niet helemaal uit, het klepje van de behuizing blokkeert een goed verloop (foto)., HDD-led werkte niet bij levering, waarschijnlijk defect, maar makkelijk te vervangen., kabels zitten wat ongelukkig, maar dat komt meer door de krappe kast.
  • Read full review Translate to English