www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
9.4 out of 10

Lian-li PC-V2120

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Lian-li PC-V2120

Showing 1-4 of 4
Overall 9
9.0

Utmärkt

zakris, Prisjakt
16 January 2012
  • Summary: Vilken finish! Men det finns vissa missar och med tanke på priset så förväntar man sig perfekt resultat. Avstånden bakom moderkortsplåten är förliten så att det går inte dra så många kablar bakom själva datorn. Sidopanelerna är smidiga att ta av med en tumskruv men svåra att få dit, man får justera hela panelen framåt och bakåt tills den hittar rätt, den kunde Lian Li fixat enkelt med en glidplåt så den hamnade rätt direkt.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

bigman_69, Prisjakt
3 October 2011
  • Summary: Mycket bra datorlåda och snygg. Jag har svarta modellen. Värd att köpa. Bekvämt och gott om plats. Bara dumt om den slutar att sälja.
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

perfecto caja para todo tipo de placas bases

bradox, amazon.es
15 April 2011
Overall 9
9.0

Utmärkt

Mulukku, Prisjakt
9 February 2011
  • Summary: Valde att köpa den silvriga versionen men eftersom Prisjakt eller några svenska butiker inte hade den så lägger jag recensionen här. Det här chassit är en best med allt man kan önska sig plus lite mer men helt perfekt är det inte. DET POSITIVA + Stort och mycket bekvämt att bygga i. + Moderkortsplåten kan tas avlägsnas för lättare montering. + Klarar HPTX moderkort. + Väldigt hög finish och kvalité på aluminiumet.
  • Read full review Translate to English