www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Lian-li-ex-33.33112860
8.2* out of 10

Lian-li EX-33

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Lian-li EX-33

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Mycket bra

awador, Prisjakt
1 October 2009
  • Summary: Satte in den precis i mitt Cooler Master Centurion 534. Och det passade bra och ser snyggt ut. Det var på gränsen att jag fick på frontkåpan på chassit, ett par försök och lite tur så gick det. Det som är dåligt är ljudet. Har fläkten som följer med nu, men funderar lite på att byta. Väldigt smidigt då man först skruvar fast gummiringar, och sen bara skjuter in diskarna. mina två samsungdiskar ligger nu på 27 grader idle.
  • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

Bra

Heimdall77, Prisjakt
26 August 2009
  • Summary: Byte ut ett par Coolermaster Cooldrive lite mot en sådan här. Har ett Coolermaster chassi och produkten passade inte rakt av, som tur var hade jag en minneskortläsare i plast över som jag kunde operera lite på med en brytbladskniv. Det verkar som om den får jobbet gjort, anledningen till 7:an i betyg är att fläktljudet säkert kommer bli jobbigt i längden, med en bättre fläkt hade betygeget blivit högre.
  • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

tuppel, Prisjakt
25 April 2009
  • Summary: Klockren produkt. Jag har den i ett Lian Li-chassi så jag vet inte hur kompatibiliteten är med chassin av andra tillverkare. Tycker inte att Lian Lis chassifläktar är något att hurra över så jag testade aldrig den som följer med denna utan satte dit en Nexus Real Silent direkt. Tyst (gummidämpningen), bra kylning, stilrent utseende, dammfilter.
  • Read full review Translate to English