www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Bitfenix-outlaw.33500490
8.6 out of 10

BitFenix Outlaw

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with BitFenix Outlaw

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Mycket bra

anaremil, Prisjakt
23 January 2013
  • Summary: Köpte chassit för några dagar sedan, och är mycket nöjd. När jag skulle installera komponenterna, fick jag lite problem med anslutningen till frontpanelen. Men annars så är detta ett RIKTIGT bra chassi för de som söker efter ett budgetchassi, men vill ha det lilla extra också. Inmonteringen gick väldigt enkelt, allt passade lite perfekt. Plus: + Mycket bra kvalitet, jämfört mot priset. + Lätt att montera. + Gummibussningar på nätagg, 2 HDD-platser.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

LowLife, Prisjakt
20 August 2012
  • Summary: Har haft chassit nu i 1 månad och det håller måttet ganska bra. Några trevliga detaljer är fronten som är "mjuk", det är som ett tunt gummimaterial (softtouch) som inte lämnar kvar några feta fingeravtryck vilket är ett stort plus, sen finns USB-portar i fronten (3 stycken) som inte var något krångel med att koppla in, sen är jag lite förtjust i on/off-knappen som man inte behöver trycka in för kung och fosterland samt en trevlig men dock lite för liten reset knapp.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0
Design 8
8.0
Value for money 10
10
Installation 8
8.0
Build quality 8
8.0

Gebruikersreview - BitFenix Outlaw review door Tuintje

Tuintje, Tweakers.net
17 July 2012
  • Conclusion: Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze behuizing. Ik kan een dure behuizing kopen met alles erop en eraan, met nog meer ruimte.
  • Read full review Translate to English