www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Antec-isk300-65.33261439
8.6 out of 10

Antec Isk300-65

A Case of Mini Proportions Mini-ITX is the next “big” thing. And Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Antec Isk300-65

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

User Review

Prisjakt
18 January 2010
  • Summary: Ett snygg och smidigt chassi på TV-bänken, lite trågt att jobba i som alla små chassin, emn jag har jobbar i m-ATX-barebones som varit mer svårjobbade. Det saknar några saker som jag tycker bör finnas i alla chassin men i överlag bra. Som många tidigare sagt så är frontluckan väldigt dålig mekaniskt och kommer garanterat att haverera vid kontinuerlig användning. Jag kommer dock inte att använda denna lucka då jag inte ska använda DVD i mitt chassi.
  • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

User Review

Prisjakt
18 January 2010
  • Summary: En bra, liten och robust låda med snygg ytfinish. Tyvärr så är det några detaljer som inte är lika bra och därmed drar ner betyget. Anordningen som ska "låsa" frontluckan i stängt läge är ytterst klen och mekaniskt dålig. Den kärvade och pajade nästan omedelbart. Eftersom jag inte ska använda luckan ändå (ingen optiskenhet) så är det sak samma för mig och jag satte fast luckan med dubbelhäftande tejp på insidan.
  • Read full review Translate to English
Overall 7
7.0

User Review

Prisjakt
18 January 2010
  • Summary: Klen lucka på framsidan. Rätt högljudd fläkt i chassiet, som dock går att ställa i tre lägen. Kunde varit en kontakt som passar på moderkortet med ist. för till nätagget. I övrigt mycket bra och snyggt chassie med bra finish. Prisvärt!
  • Read full review Translate to English