www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Jura-impressa-z7.33774075
7.2 out of 10

Jura IMPRESSA Z7

This superlative, top-quality model makes the heart of even the Read more

Great Deal: $1,999.00

Reviews and Problems with Jura IMPRESSA Z7

Showing 1-6 of 6
Overall 8
8.0

Jura ervaringen

Minke Bosch, koffiediscounter.nl
23 December 2012
  • Summary: Na 12 jaar een Jura S 90 Impressa gehad te mogen hebben, zijn wij nu in het bezit van de Jura Z7. Dit is toch wel even een ander verhaal. Mijn man is 2 weken bezig geweest om het apparaat en de verschillende soorten koffie in te stellen. In vergelijking met de vorige, is deze niet makkelijk. Daar bedoel ik mee, dat het voor de wat oudere mens ingewikkeld is. De S 90 is makkelijker in te stellen. B.v. geen midel op door te spoelen, zoals nu.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Jura 7

Geartsje Bokma-Bloem, koffiediscounter.nl
6 December 2012
  • Summary: Wij hebben de Jura 7 enige maanden geleden gekocht bij de Discounter in Naarden. We zijn de machine nog echt aan het uitproberen. Wel ligt er geregeld water in de lekbak onder de opangbak.Klopt dit of moeen we ergens naar kijken? De koffie is lekker en we kunnen nu naar behoefte koffie drinken.Gooien nooit meer koffie weg!Prima!
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

jura z7 chroom

pieter, koffiediscounter.nl
3 July 2012
Overall 8
8.0

jura z7

verstege, koffiediscounter.nl
27 July 2010
  • Summary: Dit apparaat is een echte alleskunner.. Hij wordt door het hele gezin gebruikt. Van het opwarmen van warme melk, theewater, latte, cappuchino en natuurlijk de dubbele expresso voor mijzelf. Onderhoud geeft hij zelf aan en is gemakkelijk te bedienen.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

JURA z7

Dennis, koffiediscounter.nl
9 June 2010
  • Summary: Geweldige machine. Echt veel beter dan de Siemens die wij eerder hadden. Maakt perfecte schuin ook kopjes warmer bijgekocht. Koffiediscounter reserveerde de machine voor mij, bijna nergens anders was het apparaat op voorraad. Ik vond het wel jammer dat ik zo lang moest wachten bij het ophalen. Het was een door de weekse dag. Slechts 2 mensen in de zaak. Ruim 25 minuten gewacht voordat ik aan de beurt was. Maar de JURA was het wachten meer dan waard.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

mijn bevindingen over JURA z7 aluminium

M. Dirks-La Torre, koffiediscounter.nl
23 May 2010
  • Summary: Enkele maanden geleden hebben wij voor een Z7 geshopt op het internet. Inderdaad Koffie Discounter in Naarden was de beste aanbieder. Daar wij niet wilden wachten tot de volgende dag voor het bezorgen, zijn zelf naar de shop van T. Coronel gegaan. Prima service en alles zo geregeld. Wat wij te vertellen hebben over onze Z7? Het apparaat voldoet aan al onze wensen: "espresso voor 2"is in een mum van tijd klaar, zo ook "caffé lungo".
  • Read full review Translate to English