www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Jura-impressa-c9-one-touch.33774087
6.9 out of 10

Jura IMPRESSA C9 One Touch

IMPRESSA C9 One Touch - NEWThe IMPRESSA C9 One Touch is the mo Read more

Great Deal: $1,756.44

Reviews and Problems with Jura IMPRESSA C9 One Touch

Showing 1-10 of 17
Overall 8
8.0

Great for cups of coffee, but please don't call this cappuccino

Joel, Amazon
5 March 2014
 • Summary: We've run this machine for two years, going through a pound or two a week for cups of coffee. Today we decided to try the milk system because why not? I did not have great expectations. There is no frothing wand, the milk comes out "frothed" which doesn't really work. So what you get is warm milk with a few bubbles on top, and then coffee mixes in.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Jura Impressa C9

Michel Stekelenburg, koffiediscounter.nl
2 February 2013
 • Summary: Nadat onze oude espressomachine het op had gegeven, moesten we op zoek naar een vervanger en hebben we na wat speurwerk voor de Jura Impressa C9 gekozen. Nou ik kan er kort en krachtig over zijn, een fantastisch apparaat die werkelijk heerlijke espresso, gewone koffie en cappucino maakt. Verder een zeer mooi design, eenvoudig te onderhouden, gebruiksvriendelijke bediening, wat wil een mens nog meer!? Twijfelt u nog, dan neem ik deze twijfel graag bij u weg..
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Jura C9

Wim van Rossum, koffiediscounter.nl
17 July 2012
 • Summary: Sinds juni ,12 zijn we in het bezit vd C9. Tot nu toe prima machine met een goede kwaliteit - prijs/prestatie verhouding.Gebruiksvriendelijk.De kwaliteit zal zich moeten bewijzen op de lange duur.De onderhoudskosten zijn wel hoog. Koffie smaakt voortreffelijk.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

C9

bart, koffiediscounter.nl
2 July 2012
 • Summary: Sedert 18 januari zijn wij in het bezit gekomen van de C9. De C9 is gelijk aan kwaliteit en genieten. Zeer gebruikersvriendelijk. We worden aan de hand meegenomen door het apparaat zelfe. Reeds verschillende koffiebonen uitgeprobeerd en aangzien wij van diversiteit houden blijven we verschillende koffiebonen gebruiken. Maar wel de krachtige bonen! We kunnen niet enthousiast genoeg zijn. Blijf ontwikkelen. Hopelijk gaan wij nog vele jaren genieten van deze jura...
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Jura C9 Impressa

Robert Pieterman, koffiediscounter.nl
21 January 2012
 • Summary: Na gedegen "onderzoek" uitendelijk uitgekomen bij de JuraC9, Een BMW of Audi onder de volautomaten. Zeer gebruikersvriendelijk en de kwaliteit van de geproduceerde koffie is voltreffelijk. Zelf ben ik een voorstander van het uitproberen van diverse koffie soorten. Zo is de Vannila en Kenia inmiddels zeer populair. Kortom een absoluta aanwinst in de keuken !
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Jura Impresa C9 one-touch

Marcel Jorissen, koffiediscounter.nl
11 January 2012
 • Summary: Na 13 jaar trouwe dienst had onze Krups Orchestrto het begeven. We zochten een soortgelijke machine en kwamen op de Jura Impresa C9 uit. Dit bleek een goede keuze. Het principe is hetzelfde maar de bediening is vele malen gebruiksvriendelijker. Een helder display geeft de status aan en het programmeren, waar je in eerste instantie even tegenaan kijkt, blijkt ontzettend eenvoudig.Het maken van een perfecte cappuccino is heel gemakkelijk.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

Yvonne, koffiediscounter.nl
9 December 2010
 • Summary: Wat een heerlijke koffie met de Jura C9 one touche! Ook een prima service (en prijs) van de Koffiediscounter, woendagavond bestellen en vrijdagochtend in huis. Het instellen van het apparaat gaat ook allemaal heel overzichtelijk. Een echte aanrader zeker voor mensen die van een kop Cappuccino houden en daar niet teveel voor willen doen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

jura one toch c9

A Boshuizen, koffiediscounter.nl
31 July 2010
 • Summary: Wij hebben het apparaat gekocht omdat onze dochter heel tevreden was over haar jura F 70, de one toch is ook echt one toch , is zelfs voor iemand die nooit koffie zet een aanrader omdat niets fout kan gaan, en wat het allerbelangrijkst is, de koffie is zalig!!! derhalve een echte aanrader, staat ook nog mooi in elke keuken.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Super machine

Klabbers-Witting, koffiediscounter.nl
28 June 2010
 • Summary: Wij hebben de machine nu een kleine maand in huis en hij bevalt uitstekend. Het instellen was een fluitje van een cent en we hadden gelijk een heerlijk bakkie! Lawaai van de koffiebonen die gemalen worden? Valt mee, je hoort het natuurlijk wel maar, dat is juist de charme van bonen malen. Als je dat niet wilt, dan neem je toch gewoon gemalen koffie. Wat wij heel erg handig vinden is de vol-automatische cappucino maker.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

R.Blom, koffiediscounter.nl
6 November 2009
 • Summary: Fantastisch apparaat, kan niet anders zeggen. De cappuccino is heerlijk en simpel te bereiden, geen gedoe met zelf apart melk opschuimen enz. Simpelweg melk aansluiten op het slangetje, knopje drukken en ....heerlijke cappuccino! Apparaat is redelijk aan de prijs, je hebt er wel wat voor!
 • Read full review Translate to English
Next page >>