www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Gaggia-platinum-swing.19396189
7.2 out of 10

Gaggia Platinum Swing

An Espresso that is made according to your preferences? Platinum Read more

Great Deal: $1,249.99

Reviews and Problems with Gaggia Platinum Swing

Showing 1-10 of 11
Overall 8
8.0

Gaggia Platinum Swing Up

Tornadka, price.ua
5 June 2012
 • Conclusion: Купили данную кофеварку в офис. Весьма довольны. Из функций: автоматическое приготовление кофе (эспрессо, американо), насадка-панарелло для взбивания молока либо возможность подключения "молочного острова" (Милк Айленд), возможность изменения крепости кофе поворотной ручкой на панели, ЖК дисплей, русскоязычное меню, сенсорные кнопки, возможность регулировать высоту поддона для чашек, возможность приготовления сразу двух чашек, подставка для чашек с подогревом.
 • Pros: Автоматическое приготовление, приятный дизайн, соотношение цена-качество
 • Cons: Необходимость добавлять воду, даже если в баке 1/3 воды еще есть
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Swing UP

wilma, koffiediscounter.nl
30 October 2010
 • Summary: Sinds twee weken de trotse eigenaar van de Swing UP. De bijgeleverde koffiebonen zijn erg goed en zorgt voor een heerlijk pittig bakkie koffie. Het is elke dag feest een bakje koffie te kunnen drinken en heb het gevoel thuis mijn eigen koffie cafe te hebben. Het apparaat is gemakkelijk in het gebruik als je weet hoe de knoppen werken. een goed ingesteld hoef je alleen nog maar op de knop te drukken.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Gagia Swing Up

J. Augustijn, koffiediscounter.nl
29 October 2010
 • Summary: Wat een heerlijk apparaat, hiervoor een weekje de Gaggia Titanium gehad maar de lekte binnen een week al water. (We hebben het apparaat zonder problemen kunnen terugsturen en direct ons geld retour gekregen, prima werk koffiediscounter). Nu 2,5 week dit apparaat in bezit, de koffie smaakt heerlijk we zijn nu lekker aan het experimenteren met de verschillende smaken en instellingen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

platinum swing

WJM bronswijk, koffiediscounter.nl
26 August 2010
 • Summary: tot nu toe nog zeer tevreden over deze koffiemachine, een lust voor het oog op het aanrecht, makkelijk te bedienen,geen irritant geluid met malen en.... heel belangrijk... lekkere koffie!, wat ik altijd jammer vind van deze apparaten in het algemeen( alle merken) is dat het afvalbakje vaak zo klein is, en de koffieprut er zo invalt dat het zich opstapelt, waardoor je het vaker moet legen dan nodig is dan waarneer het er goed in zou vallen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Espresso-koffiemachine Gaggia Platinum Swing up

F.Leideritz, koffiediscounter.nl
11 August 2010
 • Summary: Sedert drie weken hebben we deze machine en we kunnen zeggen tot volle tevredenheid.De mogelijkheden voor de soorten koffie zijn uitgebreid en het display geeft duidelijke aanwijzingen. Waterreservoir en koffiedikhouder zijn makkelijk uit te nemen evenals de binnenste unit. Schoonmaken is een fluitje van een cent evenals het weer op zijn plaats zetten.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

User Review

T.J. Huisman, koffiediscounter.nl
2 August 2010
 • Summary: We hebben de Platinum Swing Up sinds begin december 2009 en sindsdien zo’n 3kg bonen verbruikt. Tot nu toe zijn we zeer positief over deze mooie machine. De zetgroep is er zeer eenvoudig uit te halen en te reinigen (en dat heeft een positieve invloed op de smaak). Het is wel lastig om de juiste boon passend bij je eigen smaak te vinden. De hoeveelheid en sterkte kan gelukkig zeer eenvoudig aangepast worden (per productsoort als voorinstelling, of per keer).
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

waardering gaggiaplatinum Swing up

BW Baltus, koffiediscounter.nl
28 March 2010
 • Summary: Wij hebben zins enige weken deze machine en tot nog toe zijn wij er zeertevreden over. De uitstraling is erg mooi ,en wij genieten van een heerlijk kopje koffie en espresso,En niet te vergeten de geweldige service van het bedrijf.groetjes van ons.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Beoordeling gaggia swing up

SW van Koeverden, koffiediscounter.nl
4 February 2010
 • Summary: Hoi, Voordat we deze koffiemachine van gaggia kochten, hadden we een saeco vienna, deze was ineens defect en repareren was te prijzig. Na goed geinformeerd te zijn hebben we voor de gaggia swing up gekozen, en daar hebben we geen spijt van. De vorige machine gaf koffie die niet erg heet was,(een klacht die de klant die voor ons was ook had) dit is bij deze gaggia niet het geval. Het is mogelijk de temperatuur aan te passen op 3 standen.
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Gaggie Platinum Swing Up

W. van Oostveen, koffiediscounter.nl
11 January 2010
 • Summary: We hebben de Gaggia Platinum Swing Up nu een paar weken en we zijn bijzonder tevreden. Zelfs in Italië heb ik niet zulke lekkere koffie gedronken. (We hebben Douwe Egberts Black, per half pond bij AH.) De eerste keer schrik je je een hoedje van de herrie, maar dat went snel en duurt steeds maar even. Ook de melkschuimer werkt fantastisch. En gelukkig is de hele machine in een wip schoon te maken, ook de wekelijkse beurt van het zetwerk. Waarom geen tien?
 • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

review Gaggia platinum

Ilko Tonen, koffiediscounter.nl
11 January 2010
 • Summary: In een opwelling gekocht tijdens de knock-out dagen/weekendknaller. Geen spijt van, een prima werkend apparaat. Water reservoir had iets groter gemogen. Maar verder werkt hij prima, niet te veel lawaai, goed werkend melkeiland en het allerbelangrijkste heerlijk koffie. Goed op temperatuur en fijne maling. Service koffiediscounter.nl overigens ook prima.
 • Read full review Translate to English
Next page >>