www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Panasonic-gd55.142144
4.7 out of 10

Panasonic GD55

One of the smallest GSM phones in the world. Key features includ Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Panasonic GD55

Showing 1-3 of 3

Panasonic GD55

Mobile Review
10 February 2003
  • Summary: Connection quality is similar to other phones. Volume of the loudspeaker is more than sufficient. Hansfree mode is most likely a tradition, than a real necessity. This function is realized much worse than in other handsets from Panasonic, volume of the speakerphone is very low. The phone has a 4-tones polyphony, most of the melodies are nice and loud, though sometimes they are seemed to be a little bit strident.
  • Read full review
Overall 10
10

Panasonic GD55

Telefonguru
14 February 2003
  • Conclusion: A panasonic cég a GD55 esetében egy kellõképpen átgondolt készüléket mutatott be ez évben. Ritkán mondhatjuk el, hogy a tudás és a szépség ennyire igazságosan van elosztva egy mobiltelefonban. Az akkumulátor tesztünk során 5-ösre vizsgázott, de a gyártó mindenesetre mellékel nekünk egy másik mini erõforrást is a csomagban.
  • Read full review Translate to English

Expert Review

Mobile Review
10 February 2003
  • Summary: По качеству связи этот телефон ни в чем не уступает свои большим собратьям, он работает очень неплохо. Громкость динамика такова, что иногда приходится ее уменьшать. Наличие встроенной громкой связи больше дань моде, нежели реальная необходимость. Реализация этой функции по сравнению с другими аппаратами от Panasonic хуже, так как громкости динамика явно недостаточно.
  • Read full review Translate to English