www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Motorola-razr2-v8.963257
4.9 out of 10

Motorola RAZR2 V8

From the moment it launched, the MOTO RAZR didn't just break new Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Motorola RAZR2 V8

Showing 1-3 of 3
Overall 10
10

Motorola RAZR review

expertreviews.co.uk
15 November 2011
  • Excerpt: Anyone unfamiliar with the Motorola RAZR brand probably wasn't a mobile phone owner back in the heady phone boom at the start of the millennium. Selling around 130 million handsets, the RAZR was a phone phenomenon, the flip-phone design and super-sleek dimensions proving its main selling points. Now Motorola has 'rebooted' the brand with a new Android-powered handset - called simply the Motorola RAZR.
  • Read full review
Overall 8
8.0

Motorola RAZR2 V8

Telefonguru
11 January 2009
  • Excerpt: „Azannya, itt egy lapos Lazannya!” gondoltam magamban, amikor megláttam a csokis desszertnek is kicsi (már persze az én mohóságomat alapul véve, mivel nálam a táblás csoki is 300 grammnál kezdődik…) dobozt. Igazából akkor lepődtem meg, amikor azt kinyitottam. Ugyanis valóban egy rendkívül vékony telefont találtam a doboznak a felső részében. Ekkor döbbentem rá, hogy a „Karatéjjos pöngét” vállaltam el!
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Motorola RAZR2 V8 Luxury

Telefonguru
9 December 2007
  • Excerpt: Egy korábbi tesztünkben már beszámoltunk a Motorola Razr 2 –ről. A februári tesztben is utalva a tv-ben futó és igazán emlékezetes reklámra volt némi előérzetünk a telefonnal kapcsolatban. A tv-s karatés, kung – fu-s, dobálós , metrózós, adrenalin hajhász klip azt sugallta, hogy egy olyan lapos, de precíz készüléket kapunk ami a nagyvárosi természetbúvárok számára készült, és az sem baj, ha egy picit oda-oda koccan valamihez.
  • Read full review Translate to English