www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sony-ericsson-liveview.33799253
6.0 out of 10

Sony Ericsson LiveView

Sony Ericsson LiveView The Sony Ericsson LiveView is an acce Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony Ericsson LiveView

Showing 1-6 of 6
Overall 1
1.0

Usel

horlen, Prisjakt
19 January 2011
 • Summary: Kul idé, men fungerar inte ihop med HTC Wildfire (Android 2.2). Tappar kontakten hela tiden och hittar inte varandra sen. Har inte orkat göra retur, så nu ligger den bara och skräpar. Har läst att den ska fungera bättre ihop med sony ericssons egna lurar. Men det är inget som jag testat själv. Kan iaf inte rekommendera denna produkt till Wildfire.
 • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

Dålig

elf, Prisjakt
12 January 2011
 • Summary: Köpte min LiveView i början på december 2010 och testade den under ett par dagar. Kanske finns det en ny version nu, eller åtminstone en stor firware update som släcker de buggar jag upplevde. Batteriet räcker max ett dygn och enheten tappar konstant kontakten med telefonen (Testad med HTC Desire och SE X10 Mini). När allt funkar är det en kul pryl i några minuter men man måste bråka med den för ofta för att få den att kommunicera med telefonen.
 • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Usel

tomcar, Prisjakt
6 December 2010
 • Summary: Håller med övriga kommentarer, kul pryl men funkar extremt dåligt. Tappar kontakten och låser sig ibland så den inte ens går att stänga av. Bara vänta på att batteriet tar slut... Man måste starta LiveView-appen i telefonen manuellt emellanåt, blåtandskopplingen tappar kontakten osv osv. Displayen håller också väldigt dålig kvalitet, man ser att den "flimrar". Fixar inte SE detta kommer jag returnera produkten. Jag använder HTC Desire Z.
 • Read full review Translate to English
Overall 1
1.0

Usel

etxgmg, Prisjakt
25 November 2010
 • Summary: Bra idé men synd att produkten inte fungerar. Inte till en HTC Desire med Android 2.2. SonyEricsson hävdar i sin produktinformation att LiveView ska fungera med HTC Desire och att den fungerar bäst med Android 2.0+. Men det gör den inte. Dels går det inte att ansluta LiveView till telefonen så att produkten ens på något litet sätt fungerar (det går att parkoppla, men inte att varaktigt ansluta/connecta), dels hänger sig telefonen så att man måste ta ur batteriet för att...
 • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

User Review

Dustin home
22 November 2010
 • Summary: Det som inte funkar mot min Desire 2.2 är kalenderoch mediakontrollen. Den tappar också väldigt ofta BT anslutningen (många ggr/dag) vilket är grymt irriterande. Det är inte så att den parar ihop sig automatiskt alla gånger utan man får ta bort och lägga till parningen. Och sedan in i Liveview appen och para ihop den där också, suck.
 • Read full review Translate to English
Overall 2
2.0

User Review

Dustin home
17 November 2010
 • Summary: Stora problem med HTC Desire. För tillfället så vill den inte ansluta alls. Lyckades ansluta och ha den ansluten en kort stund. Den kopplar gärna ifrån och hänger sig då och då. Hoppas verkligen på att SE fixat till detta snarast!
 • Read full review Translate to English