www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

V-h-s.33992072
6.3 out of 10

V/H/S

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with V/H/S

Showing 1-3 of 3
Overall 9
9.0

V/H/S

Cinema Blend
5 October 2012
  • Excerpt: I don’t know if V/H/S is a serious movie, an excuse for directors Adam Wingard, Joe Swanberg, Ti West and some buddies to work through short film ideas, a larger commentary on the found footage genre or some alternative suggestion I haven’t considered. There’s evidence for all of those possibilities, but in many ways, it couldn’t possibly matter any less.
  • Read full review
Overall 9
9.0

V/H/S

Horror
17 July 2013
  • Excerpt: Iedereen herinnert zich vast nog de oude getrouwe VHS tapes, de zwarte cassettes met ruisend beeld en soms onvast beeld. Voor de komst van DVD was het beste manier om iets op te nemen. Dit varieerde van films tot meer persoonlijke beelden. Maar hoever zou je gaan om een welbepaalde videotape te bemachtigen en vooral wat is de inhoud van deze tape dat je een groepje criminele zou inhuren om in te breken en het te stelen.
  • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

V/H/S

Horror
18 August 2012
  • Excerpt: Een groepje buitenbeentjes wordt ingehuurd door een onbekende om in te breken in een verlaten huis op het platteland. Ze moeten er een zeldzame videoband zien te bemachtigen. Ter plaatse ontdekken ze echter een lijk, een aantal oude televisies en een grote partij cryptische videobeelden...
  • Read full review Translate to English