www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

The-football-factory.34171760
8.4 out of 10

The Football Factory

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with The Football Factory

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Football Factory, The

Empire Online
22 May 2007
  • Conclusion: An impressive 90-minute performance from all involved. With the story of misguided males bonding around their love for football and fighting, the film is like a mixture of Trainspotting and Fight Club - with Burberry caps.
  • Read full review

Football Factory

Film
31 March 2006
  • Summary: Pojkar som slåss för att det är kul. Det är Football Factory i ett nötskal. Egentligen har filmen inget med fotboll att göra. Vem som gör mål eller inte saknar faktiskt betydelse. För det enda viktiga är ju att bryta alla ben i kroppen på medlemmarna av den andra supporterklubben. Du som gillade ”Trainspotting” kommer inte att bli besviken av den här filmen, menar vår recensent.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.3

Initierat om välklätt våld

svd.se
10 September 2004
  • Excerpt: Nick Loves provokativa filmatisering av John Kings huliganroman "The football factory" har i hemlandet England anklagats för att vara en testosteronstinn reklamfilm för fotbollsvåld och ohälsosam grabbkultur. Den har också flitigt jämförts med "Trainspotting", vilket dock inte är särskilt konstigt då likheterna i det forcerade tempot, de rappa dialogerna och det genomtänkta musikvalet är slående.
  • Read full review Translate to English