www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Killing-season.34122414
5.3 out of 10

Killing Season

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Killing Season

Showing 1-5 of 5
Overall 8
8.0

Killing Season

Cornelie, videoland
29 December 2013
Overall 8
8.0

Killing Season

Michael, videoland
23 December 2013
  • Excerpt: Goede film. Zeker het kijken waard. Robert de Niro en John Travolta spelen erg goed. De hele film draait ook alleen om hun. Vind het erg knap hoe John zijn accent behoudt. Lijkt erg veel op het echte. Er zit veel actie en spanning in het verhaal loopt lekker en kijkt heerlijk weg.
  • Read full review
Overall 7
7.0
Movie overall 6
6.0
Extras 3
3.0

Worth a rental

financeguy89, blu-ray.com
2 December 2013
  • Excerpt: Viewing Equipment: Epson 3010 3D PJ on a 92" DaLite Screen. PQ is outstanding and with the gorgeous GA scenery on display it was that much more enjoyable. AQ was also very good. The extras amount to a 2 minute featurette. This is a good movie and well worth the time to watch in my opinion.
  • Read full review
Overall 8
8.0

Killing Season

Diederik, videoland
25 November 2013
  • Excerpt: Als de Niro-fan was dit een snoepje van een film! Hij speelt hier gewoon hoe hij is in vele films, jammer dat hij soms in komedie (Fokkers etc.) speelt, doet afbreuk aan zijn status (mijn mening!). Wat een mooie en goede film, ook Travolta is hier ijzersterk en goed, een wijze die ik ook bij hem sterk herken en hem erg staat! Een film die je van start tot einde boeit!!
  • Read full review
Overall 8
8.0

Killing Season

Cornelia, videoland
23 November 2013
  • Excerpt: Realistische harde oorlogsfilm over wat een oorlog kan aanrichten in het leven van de strijders. Bij tijden is de film gruwelijk spannend en erg wreed en wordt iedere gedachte aan heroïsche heldendaden in oorlogstijd misplaatst. Toch is het ook een film over de menselijke kant van oorlogsveteranen om de waanzin van een oorlog een plek te geven in hun latere leven.
  • Read full review