www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Headhunters.34045119
7.8 out of 10

Headhunters

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Headhunters

Showing 1-8 of 8
Overall 7
7.0
Movie overall 7
7.0
Extras 4
4.0

Tonally strange, but interesting nonetheless

simonynwa, blu-ray.com
20 July 2014
 • Excerpt: Tonally this film seems all over the place as the first half of the film builds up an atmospheric sense of mystery and paranoia, but as the lead character's life begins to unravel, the film veers from thriller to comedy and action to slapstick and back again. Never less than entertaining though, with the two male leads clearly enjoying themselves and bringing the audience along with them for the ride.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Gerline, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Even wennen aan de taal, maar dan is het ook een super goede thriller. Het karakter van de hoofdpersoon is in eerste instantie niet bijzonder sympathiek. Maar doordat hij goed is uitgediept leer je hem steeds beter kennen. Je begrijpt dan ook meer waarom hij doet zoals hij doet. De verhaallijn is in het begin onduidelijk. Maar naarmate de film vordert, wordt deze wel duidelijker. Af en toe best enge scènes. Even wegkijken. Ik geef de film een 8.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Ko, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Een Scandinavische Thriller naar een boek van Jo Nesbo. Dat schept verwachtingen die de film ook werkelijk waar maakt. Het verhaal hoe 'onschuldige' criminelen ineens onderdeel van een niets ontziende criminele actie worden. En dat weer in de setting van een nette zakelijke transactie. Een plot dat goed in elkaar steekt. Voor Beck en Wallander-fans zeker een aanrader!
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Marc, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Prima film van Scandinavische bodem! Goed geacteerd. Acteurs komen erg geloofwaardig over. Verhaal gaat over een belangrijke headhunter van goede reputatie binnen een groot bedrijf. Hij woont in een prachtig huis, heeft een mooie vrouw en een goed, voortvarend leven. Echter dit is allemaal maar schijn en hij financieert alles via een geheim dubbelleven waarin hij optreedt als een miezerige crimineel die dure schilderijen steelt en via de zwarte markt verkoopt.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Angelo, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Headhunters is een hele goede film en een welkom alternatief voor Hollywood eenheidsworst. Geloofwaardige actie, verrassende scènes, goed acteerwerk en een vanaf het begin spannend verhaal. Het Noors is een ontoegankelijke taal, anders dan bijvoorbeeld Zweeds en Deens, maar dit vond ik niet hinderlijk. De scène bij de boer was fantastisch!
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Rob, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Weer zo'n goede Scandinavische film! Absolute aanrader deze film. De film had meerdere verrassende wendingen, dat maakt de film spannend en zeer zeker niet voorspelbaar. Goed geacteerd. Minpuntje is de scène met de hond.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Marida, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Ik vond dit een super goede film. Ik moest persoonlijk in het begin even wennen dat je de taal niet kunt verstaan, maar dat duurde maar even. Wat een spannende verhaallijn. En werkelijk uitstekend geacteerd. Ik kijk niet zo vaak Scandinavische films, dus ik was aangenaam verrast. De actiescènes hadden een hoog niveau. Een absolute aanrader. Kijkt als een Amerikaanse blockbuster, maar dan met wat meer aandacht voor de karakters.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Headhunters

Eric, videoland
4 April 2014
 • Excerpt: Deze Noorse triller heeft mij aangenaam verrast. Naast de prachtige landschappen wordt er een goed verhaal verteld. Je maakt kennis met een zakenman en al snel wordt je meegesleept in een spannend verhaal. Het acteerwerk is absoluut van een goed niveau. Het verhaal bleef boeiend tot het eind. Voor mij een toffe film die ik met veel plezier heb gekeken. En dat mensen moeite hebben met de taal, ik vond dat geen enkel probleem.
 • Read full review