www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Amsterdam-heavy.33992056
3.1 out of 10

Amsterdam Heavy

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Amsterdam Heavy

Showing 1-4 of 4
Overall 8
8.0

Amsterdam Heavy

Esther, videoland
3 December 2012
  • Excerpt: Grappige film die zich vooral in Amsterdam afspeelt met een aantal bekende Nederlandse acteurs die de film wel wat extra's geven. Maar het is geen kaskraker jammer genoeg. Ik was wel onder de indruk van de Engelse uitspraak van de Nederlandse acteurs. Uiteraard gevloek, seks en drugs... de ingrediënten voor een Nederlandse film. Ik denk niet dat het in Amerika een hit zal worden. Voor de moeite van mij een 8. De actie is wat mij betreft veel te overdreven en gemaakt.
  • Read full review

Amsterdam Heavy

Pierre, videoland
15 April 2012
  • Excerpt: Geen A film, maar ook geen B,C, of D. Het is een absolute Z-film. Oftewel Zeer slecht en Zwak. Op alle fronten blundert deze film. Slecht acteerwerk, belabberde regie, amateuristische cameravoering en een totaal ongeloofwaardig script. Het is een Heavy klus om deze film door te worstelen. De gevechtsscènes en 'special' effects zijn zo amateuristisch dat ze lachwekkend worden. Er is geen moment dat je in de film gaat geloven.
  • Read full review
Overall 4
4.0

Amsterdam Heavy

Nicole, videoland
16 March 2012
  • Excerpt: Persoonlijk is deze film mij erg tegen gevallen, vond dat de film wat traag op gang kwam, het verhaal heel warrig. Ik vond het evenwicht in deze film niet kloppen, hier bedoel ik mee dat het verhaal zich afspeelt in Amsterdam, maar zelfs de inwoners en Nederlandse acteurs spraken Engels, wat ik echt niet vond klinken, ook de actiescènes zijn wat over de top (B kwaliteit) en kwam niet echt over (nepperig).
  • Read full review
Overall 2
2.0

Don't waste your money or time.

Smitty4367, play.com
2 January 2014
  • Conclusion: This is one of the worst films I have seen. The acting is terrible. I bought this as it starred Michael Madsen and thought it would be ok but he has a tiny bit part at the beginning which gets repeated several times throughout. He should be ashamed of putting his name to this, I was conned.
  • Read full review