www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Act-of-valor.33992057
6.1 out of 10

Act of Valor

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Act of Valor

Showing 1-10 of 28
Overall 7
7.0
Movie overall 8
8.0
Extras 7
7.0

it is not good film

flhs, blu-ray.com
9 January 2014
Overall 9
9.0
Movie overall 9
9.0
Extras 8
8.0

Act of Valor

mangle68, blu-ray.com
26 October 2013
 • Excerpt: Hi guys , I purchased this movie as a blind buy and glad to have done so . This movie is a keeper and for me the thing that makes it so , is the sense of professionalism that these guys maintain throughout the movie. These guys are real special forces operators and bring a humility to the stage that bruce willis in Tears of the Sun tried very well to replicate. Having met members of NZ's NZ1SAS I can say that they give a good account of there trade and craft.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Daphne, videoland
13 November 2012
 • Excerpt: Wow... wat een film. Heftig, emotioneel, spannend en zeer realistisch neergezet. Een verhaal dat je weer eens aan het nadenken zet. Ik vond zelf dat er steengoed werd geacteerd. Heb met ingehouden adem de film gevolgd. Sommigen scènes zijn zo spannend dat je op het puntje van je stoel zit. Andere scènes zijn mooi; scènes van ware vriendschap. Het andere moment moet je even slikken omdat het toch wel emotioneel is..... Wat een verhaal....
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Marieke, videoland
12 November 2012
 • Excerpt: Erg goede film! De acteurs laten goed zien hoe het er echt aan toe zou gaan. Kon het aan het einde bijna niet droog houden. Goede acteurs en een goede verhaallijn. Het is een spannende film met veel actie maar ook emotie. Deze film is zeker een aanrader om te kijken.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Bob, videoland
30 October 2012
 • Excerpt: Een TOP film!!!!!! Een goede cast, spannend, ontroerend, veel actie en zeer realistisch. Geen overdreven actie en de personages worden niet als superman neergezet. Deze film is aangeraden door een vriend van me en ik ga zeker deze tip doorvertellen. Afz.
 • Read full review
Overall 10
10

Act of Valor

Jeroen, videoland
19 October 2012
 • Excerpt: Erg goede film, ontroerend, spannend, goede cast en een goed verhaal. Deze film laat een fractie zien van wat een Seal door moet maken om zijn land te dienen. Wat ik er mooi en emotioneel aan vond is dat deze film opgedragen is aan alle Seals die na de aanslag van Ground Zero 9/11, het ultieme offer hebben gebracht om Amerika veilig te houden! De film werd mooi gefilmd, soms zo mooi dat het wel een documentaire leek in plaats van een speelfilm.
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Gerline, videoland
13 October 2012
 • Excerpt: Ik vind deze film een dikke 9 waard. Het is een goede film. Emoties vliegen af en aan. De film is spannend en zit goed verhaal in. Met mooie momenten van vriendschap, wat hard nodig is! Mooi om te zien waar de SEALs mee te maken krijgen en hoe en wat met welk materiaal. De film werd mooi gefilmd! Het zag er allemaal zo echt uit ook mooi vanuit een soldaat naar de werkelijkheid 'ficitie' te kijken. Daarnaast vind ik het aspect familie en 'home' er prachtig in verweven!
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Nicole, videoland
27 August 2012
 • Excerpt: Erg goede film, ontroerend, spannend, goede cast en een goed verhaal. Deze film laat een fractie zien wat een Seal door moet maken om zijn land te dienen. Wat ik er mooi en emotioneel vond is dat deze film opgedragen is aan alle Seals die na de aanslag van Ground Zero 9/11, het ultieme offer hebben gebracht om Amerika veilig te houden! De film werd mooi gefilmd, soms zo mooi dat het wel een documentaire leek in plaats van een speelfilm.
 • Read full review
Overall 6
6.0

Act of Valor

Ludo, videoland
10 August 2012
 • Excerpt: Leuk om eens een kijkje te nemen bij de Navy Seals 'binnenshuis'. Vechtscènes zijn indrukwekkend maar overdreven, zeker niet realistisch. In een kogelregen raakt slechts een enkeling van de Seals gewond, terwijl de tegenstanders vallen en vliegen...
 • Read full review
Overall 8
8.0

Act of Valor

Kevin, videoland
11 July 2012
 • Excerpt: Dit soort films doet het in ons huis altijd goed. Het doet denken aan tijden die we zelf doorgemaakt hebben met uitzendingen, oefeningen en afscheid nemen. De speciale band die de mannen onderling hebben is prachtig om te zien, als een hechte familie. Alle vormen van emotie komen voorbij, het verhaal is dan niet zeer bijzonder, maar de basispunten als familie, kameraadschap, moed etc. zorgen ervoor dat je geboeid blijft.
 • Read full review
Next page >>