www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Sony-bdp-s770.12842720
6.4 out of 10

Sony BDP-S770

Sony BDP-S770 The Sony BDP-S770 is a Blu-ray Disc™ player w Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Sony BDP-S770

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Sony BDP-S770

J. Aussems, plasma-discounter.nl
4 December 2010
  • Excerpt: Als vervanger van de ps3 die ik aan mijn kleinkind heb gegeven heb ik gewacht tot een goede vervanger,de bdp-s770 met zijn vele mogelijkheden is wat blue ray speler betreft een volwaardige vervanger, het menu doorlopen en instellen is kinderspel de blue ray this is it van michael jackson doet de rest op audio gebied tot zij recht komen via een goede geluidsinstallatie de wifi mogelijkheid maakt de zaak compleet na een goede firmware update kan de waardering wat mij...
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Grandiose speler

C.B. van Veelen, plasma-discounter.nl
30 November 2010
  • Excerpt: Super snelle levering door Plasma Discounter ( 1 dag): het beroep van Tom Coronel speelt hier wellicht een rol! Had al ervaring met Sony BD 350 speler. De BDP-S770 hoofdzakelijk gekocht wegens de mogelijkheid SACD's met DSD via HDMI aan te sturen. Zeer snelle opstart tijd en de geluid- en beelsweergave zijn grandioos.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Geweldig apparaat

R. ter Maten, plasma-discounter.nl
2 November 2010
  • Excerpt: Ik heb deze BluRay speler gekozen ivm de uitgebreide functies. Toch was ik na ontvangt van de machine (Erg snel geleverd door Plasma Discounter) verrast over de mogelijkheden! Het ding kan nog meer dan ik had verwacht (b.v. het via de USB-poort afspelen van MKV-bestanden!). Jammer is dat lang niet alle bestandsformaten die wel via USB ondersteund worden via de netwerkfunctie zijn te gebruiken! Maar even hopen op een firmware-update van Sony!
  • Read full review Translate to English