www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Fjallravene-kanken.22081666
7.6* out of 10

Fjallraven Kånken

Straight backs are happy backs. Kånken was launched in 1978 to s Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Fjallraven Kånken

Showing 1-4 of 4
Overall 8
8.0

Mycket bra

Fairtrade, Prisjakt
1 May 2014
  • Summary: Ävde en gång i tiden en Kånken från en släkting som haft den i många år. Hade den själv dagligen i ytterligare ett antal år innan jag glömde den på tåget. Visst syntes det att den var använd men ingenting var trasigt vilket får betraktas som ett gott betyg på en tjugo-trettio år gammal, välanvänd väska. Bortsett från den närmast outslitliga kvaliteten är den dessutom lätt, praktisk och okomplicerad.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Mycket bra

starsmaker, Prisjakt
8 February 2014
  • Summary: *Uppdaterad 8 februari 2014* Har en svart och älskar den! Ryggsäcken är en perfekt väska för skolan, jobbet, en kortare resa eller en shoppingtur på stan (stoppa i alla påsar i ryggan!). Fördelar: - Snygg och tidlös! - Ett sittunderlägg följer med, mycket smart. Har man t ex ömtåliga papper kan man förvara dem intill underlägget eller ta ut det. - Bra material. Min är ny och hård, men den blir mjukare med tiden. - Bärhandtag. Perfekt när man reser med t ex tunnelbanan!
  • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

punk4rn, Prisjakt
16 July 2012
Overall 7
7.0

Bra

Schaki, Prisjakt
7 January 2012
  • Summary: Väldigt lätt ryggsäck när den är tom. Tycks va någorlunda slitstarkt material. Tyvärr ofodrad vilket kan va till en nackdel om man ska förvara något ömtåligt. Jag gör så att jag lägger en gammal tröja i botten som dämpar eventuella stötar om jag ska ha något ömtåligt i väskan. Alternativ kan man lägga det ömtåliga långt upp såvida det inte går ut över viktfördelningen i för stor utsträckning.
  • Read full review Translate to English