www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
9.4 out of 10

Teutonia BeYou

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Teutonia BeYou

Showing 1-3 of 3
Overall 8
7.6

Expert Review

smartson.se
20 October 2014
  • Summary: Vagnen håller generellt hög kvalitet och har smarta detaljer. Den är också genomtänkt och stabil med väl tilltagen och vadderad sufflett. Plus för att babymobiler lätt kan hängas i den. Bra fjädring. Minus för att den breda vagnen är svår att manövrera i vissa lägen. Det är också onödigt komplicerat att ta loss ligg- och sittdel på grund av svåråtkomliga knappar.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Teutonia BeYou!

barnvagnsblogg.com
25 December 2012
  • Summary: Jag rekommenderar Teutonia BeYou till dig som söker en vagn som är smidig på stan men ändå fungerar att ta sig fram med på ojämnt underlag. Jag rekommenderar den om du söker en rejäl och gedigen vagn som ändå är smidig att köra. Det är en riktigt bra allround-vagn med skönt gung. Jag rekommenderar den inte om du har behov av en riktigt liten och smidig vagn, eller om du bor där det är väldigt mycket snö.
  • Read full review Translate to English

BeYou! von teutonia

kidsgo
11 January 2011
  • Excerpt: Anzeige Teutonia – First Class für die Kleinen Der BeYou! verwöhnt Ihr Baby mit Premium-Komfort und vielen flexiblen Funktionen für seine Bedürfnisse. Das Gestell hat einen Schwenkschieber. Der Sportwagensitz ist abnehmbar und kann zur Änderung der Blickrichtung des Kindes umgedreht werden. Mit zwei verstellbaren 360°-Einzelschwenkrädern ist er in der Tat mit einem Finger lenkbar. Die großen Hinterräder sind separat gefedert.
  • Read full review Translate to English