www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Kronan-sulky.33677339
7.8 out of 10

Kronan Sulky

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Kronan Sulky

Showing 1-3 of 3
Overall 8
8.0

Kronan Sulky S

barnvagnsblogg.com
7 December 2014
  • Summary: Kronan Sulky S är en riktigt bra sulky av det rejälare slaget. Den är mysig för barnet med sin stora täckande sufflett och sitt helt plana liggläge med uppfällbart fotstöd, min son sover superbra i vagnen. Sittdelen är också rymlig och kan användas vagnperioden ut och har en maxvikt på hela 20 kg.
  • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Kronan Sulky -14

barnvagnsblogg.com
24 April 2014
  • Summary: Kronan sulky har många bra egenskaper, som att den är väldigt lättrullad, har bra vinter- och terrängegenskaper, men ändå är väldigt liten och lätt att packa in i bilen. Den är också rymlig och skön för barnet att sitta och sova i. Den har helt okej liggläge och bra sufflett som skyddar riktigt bra. Det som drar ner intrycket av denna vagn ganska radikalt för mig är körkänslan och då mer specifikt hävkraften.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.0

Kronan Sulky -11

barnvagnsblogg.com
17 April 2012
  • Summary: Kronan Sulky är en riktigt bra vagn. Den är rejäl och av hög kvalité. Den är otroligt lättkörd och den är ganska unik eftersom den har lufthjul. Lufthjulen gör också att den tar sig fram bra på olika underlag. Kronan sulky är lätt att hantera eftersom den blir så liten när man fäller ihop den. Dess storlek och det faktum att det ingår en väska gör det också till en utmärkt resevagn. På minussidan finns den stumma fjädringen och att den har ganska liten sittdel.
  • Read full review Translate to English