www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Kronan-duovagn.33685269
8.6* out of 10

Kronan Duovagn

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Kronan Duovagn

Showing 1-3 of 3

Kronan Duovagn

barnvagnsblogg.com
23 March 2014
  • Summary: Jag skulle rekommendera Kronan Duovagn till någon som går mycket promenader, kanske i skogen. Som kanske bor där det är mycket snö. Någon som handlar mycket med vagn och behöver kunna packa mycket i vagnen. Någon som tar sig fram mycket till fots och kollektivt och som inte reser så mycket med bil. Jag skulle inte rekommendera Kronan Duovagn till någon som ofta åker bil och behöver ta med sig vagnen i bilen flera gånger i veckan.
  • Read full review Translate to English
Overall 8
8.4

Expert Review

smartson.se
23 March 2014
  • Summary: Kronan är både väldesignad och rejält tilltagen med fyra fasta hjul och chassi i aluminium med två smarta lyfthandtag framtill. Det ställbara handtaget är både greppvänligt och ergonomiskt utformat. I priset ingår hårdlift med mjuka lyfthandtag och suflett med utdragbar solskärm som effektivt skyddar barnet från väder och vind. Både ligg- och sittdel är rymliga men lågt monterade.
  • Read full review Translate to English
Overall 9
9.2

Expert Review

smartson.se
23 March 2014
  • Summary: Mycket genomtänkt design som är lätthanterlig trots storlek och vikt. Vagnen är lättrullad även i snömodd och ojämnheter. Den är stabil att gå med även i trappor och vagnens vikt är väl avvägd. Den är lätt att fälla ihop och ut. Varukorgen får ett stort plus för tillgänglighet, rymlighet och höga kanter. Det finns dessutom många praktiska extrafunktioner som pump, bärhandtag framtill, ringklocka, och solskärm med mera.
  • Read full review Translate to English