www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Dummy.190587
8.1 out of 10

Audio Pro WF100

Most of us dream about a wireless everyday life where everything Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Audio Pro WF100

Showing 1-10 of 30
Overall 1
1.0

Usel

Rickis71, Prisjakt
22 December 2013
 • Summary: Låt mig säga vilket skit denna produkt är! Återkommande störningar hela tiden i form av brus. Vartefter månaderna gick blev det störningarna större och mer frekventa så till slut reklamerade jag produkten och skickade den till verkstad. Efter nån vecka fick jag ett par nya och allt var frid och fröjd i ett par veckor när störningarna började igen! Jag har gått igenom alla externa felorsaker med deras support utan att det hjälper.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

pekingnisse, Prisjakt
10 December 2013
 • Summary: Fungerar felfritt ihop med Audio Pro:s Living LV2e! Ljudkvaliteten den streamar till dessa högtalarna blir av yppersta kvalitet och räckvidden är mycket god (har aldrig märkt av att signalen sviktat någon gång!) De har även lyckats med designen på WF100 som gör att den inte är ivägen när man har den ihopkopplad med sin dator. Jämför man med andra tillverka, t.ex Blue Aura och Canton så är denna lösningen överlägset bäst rent praktiskt sett.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

Kantstött, Prisjakt
10 November 2013
 • Summary: Fan, det kan verkligen inte bli bättre eller för den delen enklare att installera och köra igång med WF-100 audio pro. Visserligen så är sladdarna ifrån sändar enheterna väldigt korta men det har man överseende med, när ljudet de förmedlar ifrån datorn min till förstärkaren är precis helt djefla felfritt. Jadå känner man glädje och en överväldigande tillfredställelse att den leverar i paritet med priset som ändå inte är särdeles högt längre...
 • Read full review Translate to English
Overall 6
6.0

Ganska bra

bash, Prisjakt
15 September 2013
 • Summary: + Ljudet, enkelheten - Klumpig, dyr, byggkvalitet, begränsat användningsområde Denna dongel har bra ljud och räckvidd. Den är enkel att använda. Bara att plugga in så funkar den direkt i GNU/Linux. Ens bärbara dator blir mindre bärbar och kontakten är känslig. Det blir riktigt jobbigt att ansluta till mobil eller surfplatta eftersom man då måste koppla till strömkälla med USB och därefter koppla en extern 3,5 mm sladd. Det blir för jobbigt.
 • Read full review Translate to English
Overall 10
10

Perfekt

tomaswagberg, Prisjakt
18 April 2013
 • Summary: Det Audio Pro WF100 tappar genom att vara otymplig tar den igen genom sin funktionalitet och prestanda. Den levererar en komplett ljudbild som både är transparent och tung. Använder nästan uteslutande Spotify som källa och det mina tidigare streamingprylar (bl.a. Squeezebox Touch, Audioengine W1) saknat är just det som är WF100:ans styrka, nämligen att fånga spannet mellan låga och höga frekvenser och leverera en enastående ljudbild. - enda minuset är dess formfaktor.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

tweeter, Prisjakt
4 April 2013
Overall 10
10

Perfekt

fokker, Prisjakt
3 March 2013
 • Summary: Jag blev riktigt imponerad av kvaliteten på ljudet. Man hör utan problem skillnad på 320 kbps spotify och FLAC. Lite störningar innan jag hade justerat in positionen på sändare och mottagare, men efter detta inga som helst problem, trots många WLAN i huset där jag bor. Kör genom en vägg.
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

Droid, Prisjakt
28 October 2012
 • Summary: Perfekt till mina bakhögtalare, aldrig några störningar, och mitt WLAN störs inte heller som en del skrivit här. Jag valde dem efter att ha läst om dem här fast Audio Engine är lite billigare: http://t-1000.se/forum/viewtopic.php?
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

adla44, Prisjakt
27 July 2012
 • Summary: Den är inte lika smidig som "Nuforce Air DAC uWireless" men den levererar mycket bättre ljud. Kräver litet pusslande med sladdar (en extra USB-förlängningssladd behövs för strömförsörjning av mottagarenheten). Ljudet är däremot utan anmärkningar. Helt jämförbart med bra sladdar. Rekommenderas!
 • Read full review Translate to English
Overall 9
9.0

Utmärkt

nic2, Prisjakt
11 January 2012
Next page >>