www.testfreaks.com

Reviews, reviews, reviews...

Mamiya-645afd-iii.2514442

Mamiya 645AFD III

Faster focusing… Greater connectivity… Easy to use… The Ma Read more

Best Price at Amazon

Reviews and Problems with Mamiya 645AFD III

Showing 1-1 of 1
Overall 8
8.0

User Review

Fotosidan.se
11 January 2014
  • Conclusion: Äldre Mellanformats kamera. Denna är avsedd för digitalt bakstycke i form av att den är speciellt utformad för detta , Fullformat i all ära mera detaljer på samma bild . Vad som utmärker detta är just att skapa bilden. hanteras i stora drag som en stor systemkamera , man kan fotografera handhållet - men i många avseenden är ju stativ att rekommendera, de blir en hel del annorlunda fotografering i form av Landskap , o porträtt i förhållande mot min gamla kamera som tog...
  • Pros: Ögon fönstret är stort i jämförelse med Dx formatet , Fx formatet - Ja de är min första mellanformat i detta segment. Man slipper scanna in bilden is stället som tidigare analoga motsvarigheter av 645:ans kusiner . ( Tidsbesparande ) och samtidigt också penna besparande o miljö aspek . Överaskad övrer batteri tiden på den Analoga delens kamera som drivs av vanliga AA batterier. digitala delen har ju annan typ av batterier med laddare.
  • Cons: batteritiden på de digitala bakstycket, ( individuellt egentligen ) beror ju på vad för bakstycke du har. Men de beror på vad du är van vid innan oxå i denna bedömning - själva kameran drivs av AA batterier vilket drar ytters lite ström . jämför med vad jag hade innan denna är en D2xs , men de är två skilda kameror och två skilda segment .
  • Read full review Translate to English